HODOČAŠĆE NAŠE ŽUPE: KRAKOW – BUDIMPEŠTA – WADOWICE – CHESTOCHOWA – BRATISLAVA, 19 – 24. LIPNJA 2017.

19. lipnja 2017. godine – Posušje – Zagreb – Budimpešta
Nas 53, pod duhovnim vodstvom fra Mladena Vukšića, s našim vozačima Ljubom i Daliborom u ranojutarnjim satima uputili smo se na hodočasnički put prema Poljskoj. Vožnja preko Zagreba, Čakovca, Goričana…U Zagrebu nas je dočekao gospodin Slavo Mandurić, vodič ovog putovanja. 

Opširnije...

Svećeničko ređenje fra Augustina Čordaša

U nedjelju, 25.lipnja 2017., mostarsko- duvanjski biskup mons. Ratko Perić, podijelio je našem đakonu fra Augustinu sveti red prezbiterata. Ređenje je bilo pod svečanom svetom misom u 10.00 sati u ispunjenoj katedralnoj crkvi u Mostaru. Osim fra Augustina, sveti red prezbiterata primili su: fra Alen Pajić, fra Zvonimir Pavičić i don Marin Krešić. 

Opširnije...

Hodočašće u Podmilačje

U ranim jutarnjim satima,nas 51 hodocasnik, uputili smo se do svetišta sv.Ive u Podmilačje.Dočekalo nas je vedro jutro sa silnim mnostvom hodočasnika,koji su kao i mi, hrlili u susret ovom velikom svecu. Dolazeći u svetište,mnogi su odlucili ispovjediti se i obaviti svoj zavjet. Sveto misno slavlje predvodio je fra Pavo Filipovic,dušobriznik iz Achena-Njemačka. 

Opširnije...

Veliki župni zbor "fra Grga Martić" pjevao u Međugorju na blagdan Srca Isusova

Pozivom župe Međugorje, odnosno s. Irene Azinović da Veliki zbor iz Posušja otpjeva i uzveliča još jedno misno slavlje, objeručke smo prihvatili. Stoga smo na blagdan Srca Isusova odlučili otpjevati i hvaliti Gospodina puninom naših srdaca u žarištu vjernika, Međugorju. Iz Posušja smo prema Međugorju krenuli oko 16 h, da bi probu imali prije krunice. 

Opširnije...

Hodočašće sv. Ivi u Podmilačje

Naša župa, i ove godine, organizira hodočašće, 24. lipnja, sv. Ivi u Podmilačje. Putuje se autobusom, a cijena je povratne karte 20 KM. Polazak je u 5,00 sati.

Molimo sve zainteresirane da se što prije prijave.
Prijaviti se možete u našem župnom uredu. 

Opširnije...

free joomla templatesjoomla templates
2017  Župa Posušje