Raspored blagoslova polja


Poštovani župljani, donosimo vam raspored blagoslova polja.

Blagoslovi počinju u 11,00 sati. Dok traju blagoslovi neće biti mise u 11,30!

29. travnja 2018.: Ričina
6. svibnja 2018.: Batin i Tribistovo (sv. Leopold Mandić)

Opširnije...

Civilizacija hibrida i bio-mentalnih klonova?

U subotu 14. travnja 2018. s početkom u 19h u kinodvorani u Posušju održana je 4. tema iz ciklusa tribina „Tabu na stolu“ pod naslovom „Čovjek – original ili kopija“. Na Tribini je gosp. Josip Bešlić, mag. edu. biol. et chem. izlagao o genetici i mogućnostima genetske modifikacije na biljnom i životinjskom svijetu te na čovjeku, a potom o reproduktivnom i terapijskom kloniranju.

Opširnije...

Biskupi pozvali na molitvu krunice

Biskupi Crkve u BiH, 27. ožujka ove godine, uputili su nam poziv da se svi skupa i svatko osobno, obiteljski i kao članovi župnih zajednica, od liturgijske proslave svetkovine Blagovijesti, 9. travnja, do svršetka mjeseca svibnja povežemo u moljenju Gospine krunice na zajedničku nakanu: duhovna obnova katolika u krajevnoj Crkvi u BiH.
Naše su nakane:

Opširnije...

Ispit krizmanika


U utorak, 17. travnja 2018., bit će ispit krizmanika. Ispit će biti u 19,30 u našoj kripti.

Frama Posušje u Lisinskom

Ove smo godine dobili osobito priznanje za uloženi trud u glazbeno djelo jer je naša aplikacija na Natječaj za 39. Uskrs fest, najstariji festival duhovne glazbe u Hrvatskoj, dobila pozitivan odgovor. U petak 6. travnja uputili smo se u Zagreb na 39. Uskrs fest. U večernjim smo satima stigli u Franjevački samostan u Dubravi i uputili se na počinak.

Opširnije...

2018  Župa Posušje