Dragica i Ante Bošnjak proslavili pedeset godina braka

dragica ante bosnjak 1aDana 13.06.2021. na misnom slavlju koje je predvodio fra Jozo Hrkać, u crkvi Bezgrešnog začeća BDM u Posušju, Dragica i Ante Bošnjak proslavili su pedeset godina braka.
Vjenčani su 13.06.1971. u crkvi sv. Nikole, Dubrovčak lijevi (Hrvatska).

Opširnije...

Povodom 40. obljetnice Gospinog ukazanja mali dječji zbor „fra Grga Martić“ iz Posušja uveličao Sveto Misno slavlje u Međugorju

izlet 1aU subotu 5. lipnja povodom 40. obljetnice Gospinog ukazanja u Međugorju dječji zbor „fra Grga Martić“ iz Posušja pozvan je da svojim skladnim pjevanjem uveliča Sveto Misno slavlje u Međugorju.

Opširnije...

PROSLAVA TIJELOVA 2021.

PROSLAVA TIJELOVA 2021 6Presveto Trojstvo je Bog Otac, Sin i Duh Sveti. Jedan Bog i tri Božanske Osobe koje nam se svakodnevno daruju u sakramentu Euharistije. Tako nas upravo blagdan Tijelova, odnosno Svetkovina Presvetog Tijela i Krvi Kristove podsjeća na Veliki Četvrtak i ustanovljenje Euharistije, najvećeg i najsvetijeg događaja na ovozemaljskom životu i pozivaju na poklon pred tim Vječnim Misterijem.

Opširnije...

Tečaj priprave za brak

U ponedjeljak, 7. lipnja 2021., počinje Tečaj priprave za brak.
Tečaj se održava u našem Pastoralnom središtu s početkom u 18,00.

Prijave su na početku Tečaja, tako da nema potrebe dolaziti prije u župni ured.

Završen je 13. Festival religiozne drame

XIII FRD 3 1aU završnici 13. Festivala religiozne drame uprizorena je predstava pod nazivom "Pismo za Majčin dan". Predstava je održana u ponedjeljak, 24. svibnja.
Predstava se bavi tematikom odrastanja mladih, suprostavljanja svakom autoritetu, mladenačkog bunta i prkosa. U predstavu nas je uvela naša glazbena sekcija izvedbom pjesme "Zaštiti me Majko"' kojom je odana počast našoj nebeskoj Majci.

Opširnije...

2021  Župa Posušje