Vukovar 2019.

vukovar 1Ni ove godine Posušje i njegovi Framaši, zajedno sa župljanima, nisu zaboravili grad Vukovar. Grad koji je simbol ljubavi i odanosti prema domovini, grad koji je tri mjeseca pružao otpor moćnom neprijatelju i koji je pao kada su gotovo svi resursi presušili.

Obilježavanje je započelo euharistijskim slavljem koje je predslavio fra Robert Pejičić. Nakon misnog slavlja nazočni su se uputili u procesiji prema središnjem trgu.

Opširnije...

Hodočašće u Lourdes

lourdes hodocasce


Naša župa organizira hodočašće u Lourdes 14. do. 21. lipnja 2020. Cijena je 550 Eura.

Za sve informacije i prijave možete se obratiti fra Mladenu.

Donosimo vam plan hodočašća.

Opširnije...

GODIŠNJE HODOČAŠĆE TREĆARA U KRALJEVU SUTJESKU

Iz godine u godinu hodočastimo u Kraljevu Sutjesku. Hodočašće se organizira prigodom godišnjice smrt blažene Katarine Kosača (25.10.), bosanske kraljice hrvatske krvi. Za ovu prigodu se okupe trećari iz župa diljem Bosne i Hercegovine. Ove godine hodočastili smo s članovima Trećeg franjevačkog reda iz župa Posuški Gradac, Kočerin i Čitluk.

Opširnije...

BRATSKI I PASTORALNI POHOD POSUŠKOM GRACU

posuski gradac

 

Dana 5.studenog 2019. posuški trećari zajedno sa trećarima iz Čitluka posjetili su mjesno bratstvo Posuški Gradac. Susret je počeo u 18:00 u župnoj crkvi sv. Franje pozdravom fra Valentina Vukoje, župnika Posuškog Graca i duhovnog asistenta gradačkih trećara.

Opširnije...

Predavanje don Ivice Raguža na Tribini

 

Poštovani čitatelji,
donosimo vam predavanje don Ivice Raguža koje je održao na Tribini u Posušju.

Opširnije...

2019  Župa Posušje