Mlada Misa fra Joze Hrkaća

U nedjelju, 15. srpnja 2018., u samostanskoj crkvi Uznesenja BDM u Širokome Brijegu, svoju mladu Misu proslavio je fra Jozo Hrkać. Uz mladomisnika su bili provincijal fra Miljenko Šteko, mladomisnici fra Jure Barišić, fra Antonio Musa i fra Robert Kavelj, propovjednik fra Ivan Penavić, gvardijan fra Tomislav Puljić, župnik fra Stipe Biško te još tridesetak misnika.

Opširnije...

Antonio Petric stupio u novicijat


U subotu, 14. srpnja 2018., u župnoj crkvi sv. Petra i Pavla u Mostaru, pod svetom Misom u 18 sati, petorica postulanata obukli su franjevački habit i stupili u novicijat Hercegovačke franjevačke provincije.

Opširnije...

Obavijest o sv. misama


Od sljedeće nedjelje, 1. srpnja, bit će redovito sv. misa u župnoj crkvi u 11.30 sati
i u Tribistovu u 11 sati. 

Tradicionalno hodočašće svetom Ivanu Krstitelju u Podmilačje

U nedjelju, 24.05.2018.g., 54 vjernika naše župe, organizirano su se uputili na tradicionalno hodočašće svetom Ivanu Krstitelju u Podmilačje. U jutarnjim satima krenuli smo s našeg polazišta koje se nalazilo ispred župne kuće, a nakon 3 sata ugodne vožnje došli smo do odredišta koje je već bilo dobrano ispunjeno pristiglim hodočasnicima iz cijele Bosne i Hercegovine i inozemstva.

Opširnije...

Gostovao Marino Restrepo


U petak 22. lipnja 2018. poslije večernje sv. mise u našoj župi, u prilično ispunjenoj kripti, svoju je životnu priču (hod od tradicionalnoga katoličkog odgoja u obitelji, 33-godišnjeg boravka izvan okrilja vjere, otmice, šestomjesečnog zatočeništva i napokon obraćenja) ispripovjedio profesionalni glumac i skladatelj g. Marino Restrepo, podrijetlom iz Kolumbije.

Opširnije...

2018  Župa Posušje