Izlet župnog zbora

izlet zupnog zbora 1Članovi župnog zbora "Fra Grga Martić" su u subotu 13. svibnja 2023. imali priliku pjevati, moliti, družiti se i na izletu.

Nakon pjevanja na jutarnjoj misi u kripti nove župne crkve u Posušju zaputili smo se najprije u posjet Karmelu sv. Ilije na Buškom jezeru. U Karmelu smo vidjeli izložbu narodnih nošnji, čipki i drugih vrijednih rukotvorina te fotografije narodnih običaja, liturgijskih obreda u narodnim nošnjama.

Opširnije...

Predstava “Križ je moj život” u Zagrebu

frama zagreb 5 2023 1aU subotu, 6. svibnja, u jutarnjim satima, naših se 14 framaša s duhovnim asistentom fra Jozom Hrkaćem uputilo u Zagreb.
Po dolasku prošetali smo centrom Zagreba, a zatim smo se uputili prema Malešnici, gdje smo dvije večeri prespavali kod obitelji mladih iz tog mjesta.

Opširnije...

Održana "Zlatna harfa" na Humcu

zlatna harfa 2023 Zlatna harfa, tradicionalni susret dječjih crkvenih pjevačkih zborova održana je 3. svibnja 2023. u crkvi sv. Ante na Humcu. Tema ovogodišnje Zlatne harfe bila je Divan je Bog u svetima svojim, a sudjelovalo je deset dječjih zborova s područja Hercegovine.

Opširnije...

Sveta krizma u našoj župi

krizma 2023 1aU subotu, 29. travnja 2023., podijeljen je sakrament sv. krizme u našoj župi. Sakrament je primilo 125 mladih, a podijelio ga je don Nikola Menalo, Generalni vikar naše biskupije.

Opširnije...

Obavijest za krizmanike, njihove roditelje i kumove

krizma

 

U subotu je krizma. Početak u 10.00 sati. 

Ispovijed za krizmanike, kumove i njihove roditelje bit će u petak u 19.00 sati.

2023  Župa Posušje