Pokop fra Milana Lončara

pokop fra milana loncara 1aU četvrtak, 0202.2023. pokopan je na groblju Matrića Križ, u Posušju, naš brat fra Milan Lončar. Fra Milan je preminuo, opremljen svetim sakramentima, u mostarskoj bolnici 31. siječnja 2023. Sv. misu zadušnicu slavio je provincijal fra Jozo Grbeš uz koncelebraciju 66 svećenika. Fra Jozo se u svojoj propovijedi osvrnuo na kršćansko poimanje smrti i fra Milanov životni put.

Opširnije...

Preminuo fra Milan Lončar

preminuo fra milan lončar

Opširnije...

Uspješna humanitarna akcija za Benin

Već smo imali prilike čuti o misiji koju vode Marijine sestre od čudotovorne medaljice u Beninu zahvaljujući Hercegovkama koje su boravile kod njih i prenosile svoje doživljaje. One su se udružile i odlučile im pomoći u izgradnji solarnih panela organizirajući humanitarne izložbe. Naše Posušanke su organizirale humanitarnu izložbu u Župi Posušje pod nazivom U iščekivanju svjetla.

Opširnije...

LJUBO BIŠKO I DRAGICA r. BAGO PROSLAVILI 50 GODINA BRAKA

50 godina ljubo dragica 1aU subotu, 22. siječnja 2023. Ljubo i Dragica Biško iz Čitluka proslavili su u 50. godina kršćanskog braka. Okruženi svojom obitelji, potomstvom i rodbinom obnovili su svoja bračna obećanja na misu u našoj župnoj crkvi.

Opširnije...

Prodajno - humanitarna izložba za misije u Beninu

Benin humanitarna akcija plakat 1aU nedjelju, 22. siječnja 2022. godine održat će se humanitarna izložba u župi Posušje, u framinim prostorijama pored Crkve Bezgrešnog začeća BDM.

Nakon svih nedjeljnih misa moguće je posjetiti izložbu. 

Raspored misa: 7:00, 8:30, 10:00, 11:30 i 18:00 sati.

Opširnije...

2023  Župa Posušje