Proslava 50. godina braka Jure i Mile Begić

jure mile begic 50godina 1

Dana 2. 1. 2022. u župnoj crkvi Bezgrješnog začeća BDM u Posušju, svoj zlatni pir proslavili su Jure i Mila (r. Galić) Begić. Misno slavlje predvodio je fra Robert Pejičić, koji ih je posebno pozdravio i blagoslovio njihovu bračnu zajednicu i okupljenu obitelj i rodbinu.

Jure i Mila upoznali su se 1971. godine dok su oboje radili kao učitelji u Sutini, a 2.1. 1972. godine vjenčao ih je pokojni fra Umberto Lončar u župnoj crkvi sv Franje Asiškog u Posuškom Gracu.

Bog ih je blagoslovio darujući im sinove Olivera i Petra te kćeri Anitu i Mariju, koji su im podarili 10 unuka. Obitelji i prijateljima uvijek su pružali podršku, odgojili svoju djecu i unuke u vjeri i ljubavi, a kao učitelji su i mnogim drugim roditeljima bili pomoć u odgajanju i učenju djece. Svima su nam primjer poniznosti i vjernosti Bogu i jedno drugome, u svim lijepim i teškim trenucima.

Hvala im na svemu i hvala i slava dragome Bogu koji ih je pratio na njihovom putu kroz sve godine i molimo Ga da ih nastavi čuvati i darivati u svemu što ih još čeka!

jure mile begic 50godina 2

2024  Župa Posušje