Održan Festival koji je oduševio

Večeras je održan prvi Festival hercegovačkih frama u Posušju, koji je oduševio publiku i sudionike. To potvrđuje prepuna športska dvorana u našem gradu. Festival je započeo u 19:30 sati, no kao zahvalu Bogu na svim darovima i na ovom danu, prije Festivala, slavili smo svi zajedno sv. Misu u 18 sati. 


 
Uz vrhunsku organizaciju, uspješnosti ovom događaju pridonijeli su naši pjevači iz čak osam frama, koje su nastupale na Festivalu. To su glazbene sekcije Frama: MOSTAR, ŠIROKI BRIJEG, SEONICA, DRINOVCI, GORICA-SOVIĆI, ČITLUK, ROŠKO POLJE I POSUŠJE.
 
Hvala im, ali i svima onima koji su sudjelovali u organizaciji, voditeljima, tehničarima, vrijednim domaćim framašima i framašicama koji su uložili mnogo da bi sve funkcioniralo u najboljem redu. Hvala svima koji su došli, te tako podržali naš događaj, framama koje nisu nastupale, ali su svojim dolaskom ipak pružile podršku i za kraj hvala i svim duhovnim asistentima koji su prisustvovali događaju. Sve ovo bilo je potrebno za sada već lijepu uspomenu za koju vjerujemo da će postati tradicija.
Mir i dobro!

 
Karla Petric 
Foto: www.posusje.net
2023  Župa Posušje