Uspješno završena humanitarna akcija „Slatki zalogaj“

Nakon naše Frame i uspjeha „Zalogaja ljubavi“ i posuške trećarice već treću godinu, na materice organiziraju humanitarnu akciju prodaje kolača. Ove godine kolače su pripremale i neke naše sestre iz Frame kao i nekoliko župljanki koje nisu u trećem redu, na čemu im od srca hvala. Akcija je iz godine u godinu sve uspješnija zahvaljujući vama, našim dragim sugrađanima koji ste pokazali

svoju solidarnost sa siromasima, dobro i plemenito srce. Iako je akcija bila na dan Nedjelje karitasa, našlo se sredstava i za naše župljane u potrebi. Osvjedočili smo se još jedanput da unatoč krizi i sve težim uvjetima života imamo dovoljno sućuti,ljubavi  i želje pomoći najslabije od nas. Tu se očituje snaga našeg zajedništva u vjeri, gdje svjedočimo svoju pripadnost Kristu koji reče: „Što god učiniste jednom od ove moje najmanje braće meni učiniste.“(Mt 25, 45)

U ime svih onih kojima ste svojim prilozima uljepšali Božićne blagdane zahvaljujemo svima i želimo vam Sretan i blagoslovljen Božić! Neka vas prati Mir i Dobro!

Zahvalne trećarice!

2024  Župa Posušje