Održan Nogometni susret hercegovačkih frama; pobjednik Frama Drinovci


Ove smo godine po prvi put imali nogometni turnir frame Hercegovina u Posušju. U našoj sportskoj dvorani se skupilo 17 frama koje su skupa prošle kroz utakmice igrajući, pobjeđujući ili gubeći. Frame koje su sudjelovale na turniru su Bukovica, Čitluk, Gorica-Sovići, Drinovci,Gradnići, Humac, Kočerin, Kongora, Međugorje, Mostar, Posuški Gradac, Seonica, Široki Brijeg, Tomislavgrad, Veljaci i Tihaljina. Cijeli turnir je bio popraćen glasnim navijanjem svih frama s punih tribina.

 
Naši igrači su se svi borili srčano ali nekima to nije bilo dovoljno za osvajanje prvih mjesta, pa tako ni našoj frami. Prvo mjesto je zasluženo odnijela Frama Drinovci. Odmah za njima, na drugom mjestu, našla se Frama Čitluk, a broncu je odnijela Frama Kongora.
 
Nakon dodjeljenih nagrada svi smo se skupili na domjenku koji su pripremili naši framaši te uživali uz druženje s framašima iz frama diljem Hercegovine. Ovaj turnir je prošao uz puno smijeha, navijanja i zabave i svi se nadamo da ovo neće biti zadnji takav turnir održan između naših frama. Svi željno iščekujemo novu priliku za druženje i malo prijateljskog dokazivanja na terenu.
2018  Župa Posušje