Predstava ,,Lijepa Uskrsna priča'' u Zagrebu

Lijepa Uskrsna priča - Zagreb U subotu, 21. svibnja, trinaest framaša se uputilo u Zagreb u jutarnjim satima pod vodstvom našeg duhovnog asistenta fra Joze Hrkaća.
Dolaskom u Zagreb, sreli smo se s našim bivšim framašima, sadašnjim studentima, te smo proveli neko vrijeme družeći se na Trgu bana Josipa Jelačića.

Navečer smo se smjestili po obiteljima zagrebačkih framaša, koji su nam pružili sve, od divnog gostoprimstva do omogućavanja prijevoza. Iste večeri smo se sastali u jednoj od obiteljskih kuća i to vrijeme iskoristili za upoznavanje, razgovor i društvene igre.

U nedjelju smo otišli na jutarnju Misu nakon koje smo imali slobodno vrijeme ispunjeno različitim aktivnostima. U popodnevnim satima sastali smo se kod franjevačkog samostana Bezgrešnog začeća Blažene Djevice Marije Dubrava, u čijoj smo dvorani odradili generalnu probu, a kasnije i predstavu. Dočekao nas je odličan odaziv, dvorana se vrlo brzo napunila, a ugodno su nas iznenadili i naši bivši framaši koji su došli u velikom broju.

Nakon predstave uslijedile su pohvale i pozitivni komentari, a mi smo također bili jako zadovoljni izvedbom. U dvorani je kasnije organizirano druženje uz razgovor i pjesmu.

U ponedjeljak smo se oprostili od obitelji kod kojih smo ovih dana stanovali te smo se uputili kući. Put je bio popraćen pjesmom, smijehom i zabavom.

Ovim putem se još jednom želimo zahvaliti samostanu hercegovačkih fratara Bezgrješnog začeća BDM na čelu s gvardijanom fra Svetozarom Kraljevićem, Frami Dubravi, njihovim duhovnim asistentima fra Josipu Serđi Ćavaru i fra Anti Mitru, svim framašima i njihovim obiteljima na ugodnom boravku i gostoprimstvu, te Milanu Galiću za pokazanu raspoloživost prijevoza i podršku u svakom pogledu.

Lijepa Uskrsna priča - Zagreb

Lijepa Uskrsna priča - Zagreb

Lijepa Uskrsna priča - Zagreb

Lijepa Uskrsna priča - Zagreb

Lijepa Uskrsna priča - Zagreb

2024  Župa Posušje